След като стана ясно, че Глория ще пее в постановката Направихте

...
След като стана ясно, че Глория ще пее в постановката Направихте
Коментари Харесай

Чалга инвазия: И Галена влиза в театъра

След като стана ясно, че Глория ще пее в постановката „ Направихте ме на вманиачен “, в този момент се разбра, че колежката й Галена също ще се качи на театралната сцена със особено музикално присъединяване в комедията. 

В актьорския състав влизат Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев. Режисьор е Богдан Петканин. Продуцент е Кирил Кирилов с марката " Ажур Пико ".

Треньорът-победител от „ Гласът на България “ ще излезе на театралната сцена дружно със своя сътрудник Фики Стораро пред българите в Лондон на 30 януари. Припомняме, че надареният артист взе участие не за първи път в „ Направихте ме на вманиачен “. Той стана част от екипа на представлението още през миналата година и към този момент е излизал на не малко подиуми у нас. Това ще бъде първото му актьорско присъединяване в чужбина.

Не за първи път поп-фолк реализатори покоряват театралните подиуми у нас и в чужбина. Есил Дюран е известна с присъединяване си в „ Сатирично кабаре “ в Сатиричния спектакъл. Автор и режисьор на комедийната режисура е самият шеф на артистичното ведомство – Калин Сърменов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР